KISOSZ Veszprém -

Műszaki cikk kereskedőknek

Előzmény: Ön előtt már bizonyára ismert a 21/2010. (V. 14.) NFGM rendelet, amely az egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről intézkedik.
Megoldandó feladat:

1. A meglévő képesítések felmérése, a nem szakirányú képesítések minősíttetése és elfogadtatása.

2. A szakképzettséggel nem rendelkezők képzése lehetőség szerint a lakhelyhez közel, alacsony áron, és legkésőbb 2011. december 15.-ig befejeződő képzéssel.

Megoldási javaslat:

Ingyenes szolgáltatás keretében vállaljuk, hogy az Ön és munkatársainak meglévő szakképesítését – különösen a nem szakirányú képesítéseket minősítjük, és erről vállalkozását tájékoztatjuk. Szükség esetén a hatósággal az egyeztetést lefolytatjuk.
- Kérem, hogy a kisosz@sednet.hu címre a munkatársak neve nélkül, csak a szakképesítésük megnevezését minősítés céljából elküldeni szíveskedjen.

Miért kell a munkatársaknak is szakképesítés? A kereskedelmi törvény úgy rendelkezik, hogy a termékek kiskereskedelmi tevékenység keretében való értékesítéséhez az azt végző személynek a kereskedelemért felelős miniszter rendeletében meghatározott szakképesítéssel kell rendelkeznie. E szerint, Önnek és minden olyan munkatársának, aki értékesítési folyamatban vesz részt, és az eladótérben dolgozik a mellékelt táblázatban előírt szakképesítések valamelyikével, kell rendelkeznie.

Akinek megfelelő a szakképesítése, azzal nincs további teendő, akinek viszont nem, annak biztosítani kell a képzést.

Műszaki cikk eladó: Országos Képzési Jegyzékben szereplő, államilag elismert bizonyítványt adó képzés, rövid, olcsó és a rendeletben előírt szakképesítésnek megfelel: 100 órás. Időtartama heti kettő nap délutáni elfoglaltság mellett 2,5 hónap. (Heti egy napos esetén 4 hónap) Részvételi díj összesen: 53.000 Ft. vizsgadíjjal együtt!  Beiratkozás és a részletek megbeszélése:

2011. szeptember 26. 14 óra KISOSZ Székház Veszprém, Szeglethy utca 7. II. emeleti terem.

Jelentkezést 2011. szeptember 22. –ig fogadunk vagy a kisosz@sednet.hu címre jelezve, vagy a www.kisosz.net honlapon Műszaki cikk eladó képzéshez tartozó Jelentkezési lap kitöltésével.

Műszaki cikk kereskedő: Elsősorban a vállalkozónak, tulajdonosnak ajánljuk, hogy magasabb végzettsége legyen munkatársainál : 174 óra elmélet, 116 óra gyakorlat (ebből 40 órát a saját üzletben letölthető). Időtartama: heti kettő nap délutáni elfoglaltság mellett 5 hónap. Részvételi díj összesen: 115.000 Ft. vizsgadíjjal együtt!  Beiratkozás és a részletek megbeszélése:  

2011. szeptember 27. 14 óra KISOSZ Székház Veszprém, Szeglethy utca 7. II. emeleti terem.  

Jelentkezést 2011. szeptember 22. –ig fogadunk vagy a kisosz@sednet.hu címre jelezve, vagy a www.kisosz.net honlapon Műszaki kereskedő képzéshez tartozó Jelentkezési lap kitöltésével


Regisztráció

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nyereményjáték