KISOSZ Veszprém - Elkezdődött az egyeztetés
A vendéglátó szakma jövőjéről indult tárgyalás- kérjük véleményét!

Tájékoztatom a vendéglátó szakmát, hogy tegnap délután sor került az első egyeztető megbeszélésre a KISOSZ és a Magyar Nemzetgazdasági Minisztériumban dr. Horváth Endre helyett államtitkár között, aki a turizmusért és a vendéglátásért felelős. Téma a KISOSZ által összeállított és a vendéglátás fejlesztésére vonatkozó javaslatcsomag volt.

Az általunk javasolt csomagban az új parlamenti ciklusban már törvényjavaslat született a tévékészülékek üzemben tartási díjának eltörlésére, illetve a helyi élelmiszertermelők, feldolgozók által vendéglátók részére történő áruszállítás könnyítésére.

A javaslatcsomag csomag további elemeire a helyettes államtitkár úgy reagált, hogy szükségesnek tartja, hogy a teljes vendéglátó szakma, azaz a  többi érdekképviselettel együtt kerüljön kialakításra egy olyan kezdeményezés, amelyet egyik szervezet sem fog támadni, és akkor a jogalkotási folyamat elindulhat.

Ezért a mai napon megkezdtük a kapcsolat felvételt a koncepció egyeztetése céljából a vendéglátó társ-érdekképviseletekkel, várható hogy létrejön egy vendéglátó szakmára vonatkozó munkacsoport.

A vendéglátó szakmai anyag a www.kisosz.net oldalon megtalálható, kérjük a vendéglátó szakmában érintett tagok és nem tagok  segítség észrevételeikkel munkánkat.

(Elérhetőségünk ismert: kisosz@sednet.hu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Kapcsolódó hírek

2010-07-22 15:29:39

<< Vissza

Regisztráció

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Nyereményjáték